Podaci o preduzetniku

Poslovno ime: JOVAN RADOVIĆ PR. INBACO SERVIS

Skraćeno poslovno ime: INBACO SERVIS

Adresa: Beograd,  11080 Zemun ul. Prizrenska 29

Matični broj: 64516841

Poreski broj: 109917520

Web adresa: https://www.autotrap.rs

Kontakt telefon: 066221112, 0113077000

Kontakt email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Monroe je u sastavu Tennecogrupe od 1999.god, a koja sa svojih 14 naprednih inženjerskih centara na pet kontinenata predstavlja jednog od svetskih lidera u proizvodnji autodelova. Za prvu ugradnju su prisutni u mnogim modelima najpoznatijih proizvodjača vozila General Motors, Ford, Toyota, Chrysler, Daimler, BMW, PSA Peugeot Citroen, Nissan and Shanghai Automotive (SAIC) sa najpreciznijim zahtevima fabrike za čije modele se ugradjuju u proizvodnji prilikom sklapanja vozila. U istom kvalitetu se kasnije prodaju i kao rezervni deo u prodajnim mrežama i servisima kao što je Inbaco u saradnji sa Euroautom, jedan od najvećih distributera ovog proizvodjača u Srbiji. U tehnološkim centriima se razvija najnovija tehnologija u skladu sa razvojem autoindustrije gde je sve više prisutna elektronika u svim sklopovima pa i na amortizerima i delovima trapa. Najpoznatiji inovativni centar za Evropu se nalazi u Španiji.
Opruge, Gumeni nosači, Zaštitne gume, kao sastavni delovi amortizera, su deo proizvodnje Monroe kao bitni elementi sigurnosti vešanja.

Inbaco
je imao priliku da poseti fabriku amortizera u Belgiji, grad St.Truiden, osnovanu 1964.godine i uveri se u kvalitet i kapacitete ovog giganta sa lagerom od oko milion komada amortizera u svakom trenutku gde se roba salje na sva tržišta sa istog lagera, tako da kod nas stižu amortizeri istog kvaliteta kao u ostalim državama EU. Pored Belgije, poizvodnja je u još nekoliko zemalja EU od ukupno 89 fabrika širom sveta.


JSN Solid template designed by JoomlaShine.com