INBACO doo se bavi poslovanjem u okviru Auto-industrije sa iskustvom vlasnika od 1985.god.
Poslovanje se trenutno odnosi na :
Prodaju Autodelova sa Uslugama Autoservisa - www.autotrap.rs
Rent-a-car i Prodaju Polovnih Vozila - www.inbaco.rs
U okviru Inbaca je AUTOSERVIS ciji iskusan tim se 
brine o stručnoj ugradnji autodelova , redovnoj kontroli i
tehničkoj spravnosti vozila svojih klijenata. 
Za stalne klijente i firme nudimo posebne uslove!

Inbaco Team

Monroe
je u sastavu Tenneco grupe od 1999.god, a koja sa svojih 14 naprednih inženjerskih centara na pet kontinenata predstavlja jednog od svetskih lidera u proizvodnji autodelova. Za prvu ugradnju su prisutni u mnogim modelima najpoznatijih proizvodjača vozila General Motors, Ford, Toyota, Chrysler, Daimler, BMW, PSA Peugeot Citroen, Nissan and Shanghai Automotive (SAIC) sa najpreciznijim zahtevima fabrike za čije modele se ugradjuju u proizvodnji prilikom sklapanja vozila. U istom kvalitetu se kasnije prodaju i kao rezervni deo u prodajnim mrežama i servisima kao što je Inbaco  u saradnji sa Euroautom, jedan od najvećih distributera ovog proizvodjača u Srbiji. U tehnološkim centriima se razvija najnovija tehnologija u skladu sa razvojem autoindustrije gde je sve više prisutna elektronika u svim sklopovima pa i na amortizerima i delovima trapa. Najpoznatiji inovativni centar za Evropu se nalazi u Španiji.
Opruge, Gumeni nosači, Zaštitne gume, kao sastavni delovi amortizera, su deo proizvodnje Monroe kao bitni elementi sigurnosti vešanja.

Inbaco
je imao priliku da poseti fabriku amortizera u Belgiji, grad St.Truiden, osnovanu 1964.godine i uveri se u kvalitet i kapacitete ovog giganta sa lagerom od oko milion komada amortizera u svakom trenutku gde se roba salje na sva tržišta sa istog lagera, tako da kod nas stižu amortizeri istog kvaliteta kao u ostalim državama EU. Pored Belgije, poizvodnja je u još nekoliko zemalja EU od ukupno 89 fabrika širom sveta.


JSN Solid template designed by JoomlaShine.com